Kurs og foredrag

Jeg holder flere kurs rundt om i landet, både helg og kvelder. Jeg har begrenset helgekursene til maks to pr halvår siden jeg jobber fullt hele uken ellers. Vil man ha kurs i en helg, må man derfor være ute i godt tid, gjerne et halvt år i forveien. Kveldskurs kan jeg ta på kortere varsel.

Det vanligste kurset, er om tannhelse og bitt-tilpasning. Det tar ca 6 timer og tar for seg anatomi, vanlige bitt-avvikelse, skader etter bitt og tilpasning av bitt for å forebygge disse. Det kan gjøres med eller uten praksis. Praksisdelen består av at kursdeltakerne går igjennom 4-5 hester, lærer seg å gjøre en enkel undersøkelse og tilpasse bitt til de enkelte hestene. Det kan ikke være flere enn 30 deltakere dersom man vil ha praksis.
Man kan fint ha kurset uten praksisdelen, da kan man åpne for flere deltakere. Da går man igjennom praksisdelen med bilder istedene og har en demonstrasjon i tillegg dersom det er ønskelig.

Dette kurset tar ca 6 timer, men det kan også deles opp over to kvelder.

Jeg holder også foredrag om kiropraktikk, dette tar ca 3 timer.

Dersom man har andre ønsker, kan jeg skreddersy opplegg etter ønske.

Legg igjen en kommentar